Risotto z Edamame, skórką cytrynową i estragonem

Risotto z Edamame, skórką z cytryny i estragonem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz ryż arborio, sól koszerna i pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowe Risotto z groszkiem, estragonem i porem, Ciepła sałatka z komosy ryżowej z Edamamem i estragonem, oraz Risotto z Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 4 protokół.
Dodaj ryż i gotuj, ciągle mieszając, przez 2 minuty.
Dodaj wino i gotuj, często mieszając, aż płyn się wchłonie. Wymieszać bulion, 3/4 szklanki na raz (czekając, aż każdy dodatek bulionu zostanie wchłonięty przed dodaniem następnego) i gotować, mieszając od czasu do czasu. Wchłonięcie całego bulionu powinno zająć około 25 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z edamame, skórką z cytryny, estragonem, 3/4 szklanki parmezanu, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Łyżka do poszczególnych misek i wierzch z pozostałym parmezanem. Skrót: aby szybko rozmrozić edamame i inne mrożone workowane warzywa, umieść je w durszlaku lub sitku siatkowym i przeprowadź pod chłodną wodą.