Risotto Spaghetti łamane z dzikimi grzybami z rukolą i orzechami laskowymi
Wild Mushroom Broken Spaghetti Risotto z rukolą i orzechami laskowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Mieszanka czosnku, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bluefoot lub mieszane Risotto z dzikimi grzybami z rukolą, Risotto Z Dzikimi Grzybami, oraz Risotto Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grzyby, wywar i wodę umieścić w garnku z sosem i podgrzać, utrzymywać na niskim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać średni patelnię saute lub risotto z 3 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 3 zwoje patelni, na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i smażyć do miękkości 4 do 5 protokół.
Dodaj makaron i tosty, aż głęboko złoty kolor i bardzo orzechowy zapach, 6 do 7 minut. Wymieszać w winie i niech gotować, 1 minutę. Chochla w magazynie co kilka minut, mieszając przez dobrą minutę z każdym dodatkiem zapasów, aby rozwinąć skrobie. Przed każdym dodaniem wywaru odparować prawie całą ciecz. Makaron ugotuje się szybciej niż ryż. Rozpocznij degustację po około 8 do 9 minutach czasu gotowania po rozpoczęciu dodawania wywaru. Gdy dobij do ostatniego kubka płynów, Usuń grzyby, posiekaj i dodaj do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
5
Podczas gdy makaron gotuje, grzać orzechy laskowe na patelni, aż pachnące. Orzechy obierz, ścierając Skórki czystym ręcznikiem kuchennym.