Rigatoni ze szpinakiem i serem pleśniowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 375 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście szpinaku, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Cztery nadziewane serem zapiekane Rigatoni ze szpinakiem sos Alfredo, Rigatoni, zapiekanka z serem i groszkiem (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), oraz SOS Szpinakowy Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, i gotować 20 minut lub aż złoty kolor, często mieszając.