Rigatoni z serem i włoską kiełbasą
Przepis Rigatoni z serem i włoską kiełbasą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz ząbki czosnku, sos marinara, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rigatoni z serem i włoską kiełbasą, Pieczona włoska kiełbasa i Rigatoni, oraz Rigatoni z kiełbasą: łatwe włoskie.
Instrukcje
Ugotuj rigatoni w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Kiełbasę gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa, często mieszając i rozbijając tylną drewnianą łyżką.
Dodać czosnek i smażyć do miękkości, o 2 protokół.
Odcedzić nadmiar oleju i powrócić do garnka na średnim ogniu. Wymieszać w sosie marinara i pokruszony czerwony pieprz, następnie makaron. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podziel makaron między cztery 1 1/4 szklanki suflety lub kubki budyniu.
Posypać mozzarellą i parmezanem.
Umieścić w brojlerze, aż ser topi się i zaczyna brązowieć, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu, o 1 1/2 protokół.
Rigatoni posypać natką pietruszki, skropić oliwą i podawać.