Rigatoni z serem i włoską kiełbasą

Rigatoni z serem i włoską kiełbasą
Przepis Rigatoni z serem i włoską kiełbasą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz ząbki czosnku, sos marinara, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rigatoni z serem i włoską kiełbasą, Pieczona włoska kiełbasa i Rigatoni, oraz Rigatoni z kiełbasą: łatwe włoskie.

Instrukcje

1
Ugotuj rigatoni w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Kiełbasę gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa, często mieszając i rozbijając tylną drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
BrojlerBrojler
GarnekGarnek
4
Dodać czosnek i smażyć do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Odcedzić nadmiar oleju i powrócić do garnka na średnim ogniu. Wymieszać w sosie marinara i pokruszony czerwony pieprz, następnie makaron. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podziel makaron między cztery 1 1/4 szklanki suflety lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos MarinaraSos Marinara
BudyńBudyń
MakaronyMakarony
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Posypać mozzarellą i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
7
Umieścić w brojlerze, aż ser topi się i zaczyna brązowieć, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Rigatoni posypać natką pietruszki, skropić oliwą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn