Rigatoni z pieczonym brokułem i ciecierzycą
Rigatoni z pieczonym brokułem i ciecierzycą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 431 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz brokuły, rigatoni, kostkę bulionu z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Rigatoni Z Pieczoną Kiełbasą I Brokułami, Brokuły pieczone Rabe z oliwkami, ciecierzycą i fetą, oraz Skomponowana Sałatka z pieczonych brokułów, Romaine, ciecierzycy i orzechów włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. w małym rondlu na średnim ogniu, sauté anchois z olejem i czosnkiem, aż sardele rozpuścić i czosnek Brązy.
Dodaj ciecierzycę płyn i bulion do anchois; gotować, mieszając, aż bulion rozpuści się.
Wlać mieszaninę sardeli do patelni do pieczenia; dodać ciecierzycę i brokuły; wymieszać do pokrycia. Pieczeń 20 minut. Gotować rigatoni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu do al dente.
Spuścić rigatoni, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Dodaj makaron do mieszanki ciecierzycy i brokułów; piecz, aż makaron zostanie całkowicie ugotowany, dodając niewielką ilość płynu do gotowania na raz i mieszając, aby osiągnąć pożądaną konsystencję, 5 do 10 minut.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 5 minut; podawać posypane Romano.