Rigatoni z kiełbasą i papryką
Rigatoni z kiełbasą i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Mieszanka pieprzu, rosół z kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Rigatoni Z Papryką, Rigatoni z kurczakiem i papryką, oraz Sycylijska Kiełbasa I Papryka Rigatoni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Gotować kiełbasę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając, aż kiełbasa rozpadnie się i nie będzie już różowa; odcedzić.
Podsmażyć cebulę i paprykę w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 6 minut.
Dodać czosnek, i podsmażyć 2 protokół. Wymieszaj kiełbasę, ugotowany makaron, bulion z kurczaka, zmiażdżoną czerwoną paprykę i czarny pieprz. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Przełożyć do naczynia i równomiernie polać bazylią i serem.