Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą

Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą
Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1431 kalorii, 53g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 113 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, czosnek, rigatoni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Rigatoni Z Pieczarkami Ragù, Kiełbasa Grzyby Ragu I Rigatoni, oraz Rigatoni z kremowym Ragu grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Umieść suszone borowiki w 1 szklance płynu i dodaj 1 szklankę gorącej wody. Odstawić do nawodnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Umieść portobello w misce robota kuchennego i pulsuj, aż nie pozostaną żadne kawałki większe niż 1/2 cala, około 8 do 10 krótkich impulsów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odcedzić borowiki, rezerwując oddzielnie grzyby i płyn do namaczania. Z grubsza posiekać nawodnione borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Ciepła 1 1/2 łyżki oliwy w dużej patelni nonstick na dużym ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj portobellos i porcini i gotuj, często mieszając, aż cała ich ciecz wyparuje i zaczną skwierczeć, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie przelać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
W międzyczasie umieść marchew, cebulę i czosnek w misce robota kuchennego i pulsuj, aż nie pozostaną żadne kawałki większe niż 1/2 cala, około 8 do 10 krótkich impulsów. Wytrzyj teraz-pusta patelnia i podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać mieszaninę marchew / cebula, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając często, aż całkowicie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Powrót grzyby na patelnię i dodać sos pomidorowy wraz z borowikami moczenie cieczy. Doprowadzić do wrzenia, redukować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 minut, upewniając się, że sos nie wyschnie całkowicie (
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać wodę w razie potrzeby podczas gotowania na wolnym ogniu). W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
12
Dodać makaron do sosu, i wrzucić do herbu, dodając zastrzeżone wody makaronu w razie potrzeby, aby dostosować konsystencję. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
Podawać natychmiast, posypując każdą porcję rozdartą mozzarellą i odrobiną oleju truflowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia66
Magazyn