Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą
Rigatoni z grzybowym Ragu, świeżą mozzarellą i truflą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1431 kalorii, 53g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 113 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, czosnek, rigatoni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Rigatoni Z Pieczarkami Ragù, Kiełbasa Grzyby Ragu I Rigatoni, oraz Rigatoni z kremowym Ragu grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Umieść suszone borowiki w 1 szklance płynu i dodaj 1 szklankę gorącej wody. Odstawić do nawodnienia.
Umieść portobello w misce robota kuchennego i pulsuj, aż nie pozostaną żadne kawałki większe niż 1/2 cala, około 8 do 10 krótkich impulsów.
Odcedzić borowiki, rezerwując oddzielnie grzyby i płyn do namaczania. Z grubsza posiekać nawodnione borowiki.
Ciepła 1 1/2 łyżki oliwy w dużej patelni nonstick na dużym ogniu, aż migotanie.
Dodaj portobellos i porcini i gotuj, często mieszając, aż cała ich ciecz wyparuje i zaczną skwierczeć, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie przelać do miski.
W międzyczasie umieść marchew, cebulę i czosnek w misce robota kuchennego i pulsuj, aż nie pozostaną żadne kawałki większe niż 1/2 cala, około 8 do 10 krótkich impulsów. Wytrzyj teraz-pusta patelnia i podgrzać pozostałą łyżkę oleju na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać mieszaninę marchew / cebula, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając często, aż całkowicie miękkie, o 5 protokół.
Powrót grzyby na patelnię i dodać sos pomidorowy wraz z borowikami moczenie cieczy. Doprowadzić do wrzenia, redukować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 minut, upewniając się, że sos nie wyschnie całkowicie (
Dodać wodę w razie potrzeby podczas gotowania na wolnym ogniu). W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody makaronu.
Dodać makaron do sosu, i wrzucić do herbu, dodając zastrzeżone wody makaronu w razie potrzeby, aby dostosować konsystencję. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać natychmiast, posypując każdą porcję rozdartą mozzarellą i odrobiną oleju truflowego