Rigatoni z grillowanymi pomidorami i śmietaną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Rigatoni z grillowanymi pomidorami i śmietaną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pomidorów śliwkowych, pietruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Książka kucharska miesiąca-Rigatoni z kiełbasą, groszkiem, pomidorami i śmietaną, Rigatoni i pomidory, oraz Rigatoni z smażonym bakłażanem i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grilla. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Pomidory wrzucić w oleju w dużej misce. Połóż pomidory na grillu, zachowując olej. Przykryj grilla i ugotuj pomidory, obracając od czasu do czasu szczypcami, aż skórki zostaną zwęglone i mięso zmięknie, około 15 minut.
Podczas gdy pomidory są grillowane, gotuj rigatoni we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, często mieszając, aż do al dente.
Powrót pomidory do miski z olejem. Użyj szczypiec do ściągnięcia skóry, a następnie grubo rozgnieść miąższ pomidora. Wymieszać ze śmietaną.
Dodać ugotowany makaron, sól, pieprz i natkę pietruszki. Dobrze rzucaj.