Rigatoni z białym Ragu
Rigatoni z białym Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1262 kalorii, 52g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki, parmezanu, selera naciowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rigatoni z kaczką Ragù, Kurczak Ragu w Rigatoni, oraz Rigatoni z Rapid Ragu.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją, po ugotowaniu odcedzić.Krok 2: podsmaż cebulę, seler, marchewkę na odrobinie oleju przez 5 minut.Krok 3: podgrzać i dodać boczek i mielone, smażyć, aż rumiane.
Dodaj mascarpone, gałkę muszkatołową i 3/4 parmezanu, wymieszaj, aby połączyć. Wrzucić przez ugotowany makaron i podgrzać do smaku. podawać z pietruszką i parmezanem.