Rigatoni z bakłażanem, pieczarkami i kozim serem
Rigatoni z bakłażanem, pieczarkami i kozim serem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 537 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka grzybów, płatki pieprzu, tymianek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rigatoni Z Kozim Serem, Kiełbasa I Kozi Ser Rigatoni, oraz Rigatoni Z Pieczoną Dynią I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim małym ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż miękkie i przezroczyste, o 5 protokół. Zwiększ ciepło do średniej wysokości. Wymieszać grzyby, i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Wymieszać bakłażana i gotować 5 protokół. Wymieszać pomidory, rosół z kurczaka i oliwki. Doprawić tymiankiem, solą i płatkami czerwonej papryki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 30 minut, lub aż bakłażan jest przetarg. Wymieszać z makaronem i kozim serem.