Rigatoni z bakłażanem, pieczarkami i kozim serem

Rigatoni z bakłażanem, pieczarkami i kozim serem
Rigatoni z bakłażanem, pieczarkami i kozim serem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 537 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka grzybów, płatki pieprzu, tymianek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rigatoni Z Kozim Serem, Kiełbasa I Kozi Ser Rigatoni, oraz Rigatoni Z Pieczoną Dynią I Kozim Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż miękkie i przezroczyste, o 5 protokół. Zwiększ ciepło do średniej wysokości. Wymieszać grzyby, i gotować, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Wymieszać bakłażana i gotować 5 protokół. Wymieszać pomidory, rosół z kurczaka i oliwki. Doprawić tymiankiem, solą i płatkami czerwonej papryki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 30 minut, lub aż bakłażan jest przetarg. Wymieszać z makaronem i kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Ser KoziSer Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn