Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza i Tacos Poblano
Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza, i Poblano Tacos jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 177 smakoszy i kucharzy. Mieszanka meksykańskiego queso fresco, cebula, jądra wycięte z 1 kłosu kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Horchata (adaptacja: Rick Bayless), Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Rick Bayless ' s Red Chile Seafood Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku (5 quart) rozgrzać olej na średnim, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż złoty, 8-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek na ostatnią chwilę gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Tymczasem pomidory przecier w robocie kuchennym i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
5
Na otwartym ogniu lub pod brojlerem, piecz poblano, aż skóra zostanie zwęglona, a następnie włóż do miski i przykryj, aż skóra paruje i poluzuje. Zsuń go, opłucz miąższ i pokrój w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Po zakończeniu gotowania cebuli dodać przecier pomidorowy, przykryć i gotować, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Podnieść ogień do średniej wysokości i dodać poblanos, kukurydza, cukinia, kolendra, i crema (lub substytut). Dobrze wymieszać, aby połączyć (dodając trochę wody, jeśli to konieczne) i gotować, aż cukinia będzie miękka, ale nie mushy. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Dojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Meksykańska Crema
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.