Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza i Tacos Poblano

Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza i Tacos Poblano
Rick Bayless ' s cukinia, kukurydza, i Poblano Tacos jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 701 kalorii, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 177 smakoszy i kucharzy. Mieszanka meksykańskiego queso fresco, cebula, jądra wycięte z 1 kłosu kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Horchata (adaptacja: Rick Bayless), Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Rick Bayless ' s Red Chile Seafood Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku (5 quart) rozgrzać olej na średnim, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż złoty, 8-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek na ostatnią chwilę gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Tymczasem pomidory przecier w robocie kuchennym i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Na otwartym ogniu lub pod brojlerem, piecz poblano, aż skóra zostanie zwęglona, a następnie włóż do miski i przykryj, aż skóra paruje i poluzuje. Zsuń go, opłucz miąższ i pokrój w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Po zakończeniu gotowania cebuli dodać przecier pomidorowy, przykryć i gotować, często mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Podnieść ogień do średniej wysokości i dodać poblanos, kukurydza, cukinia, kolendra, i crema (lub substytut). Dobrze wymieszać, aby połączyć (dodając trochę wody, jeśli to konieczne) i gotować, aż cukinia będzie miękka, ale nie mushy. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Przelać do miski i top z pokruszonym cheee.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Podawać z ciepłymi tortillami i więcej sera do przejścia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn