Reuben Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Reubena z indyka. Ten przepis służy 4. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 781 kalorii, 46g białka, oraz 32G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liść laurowy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Reuben Z Indyka, Reuben Z Indyka, oraz Reuben Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla szkopa: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodaj wywar, sok, przyprawę do marynowania, czarny pieprz, liść laurowy, kapustę i boczek na patelnię, przykryj i gotuj, aż kapusta zmięknie, ok.45 minut. Po zmięknięciu wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Następnie oddziel kapustę i zachowaj zapasy. Po ugotowaniu kapusty pokrój ćwiartki bardzo cienko i przykryj octem ryżowym. Doprawić i zakończyć niewielką ilością soku z cytryny.
Wymieszać ketchup, majonez, przyprawa, balsamiczny, sól, nasiona selera i biały pieprz w misce.
Aby złożyć: umieścić trochę masła na grillu.
Na maślanym grillu ułożyć chleb na złoty kolor.
Na każdą kromkę chleba ułożyć 1 plasterek sera.
Wymieszać 2 łyżki dressingu z 1/4 szklanki Szkop na kanapkę, umieścić na grillu i ogrzać.
Ułóż kraut i 4 uncje indyka na 4 kromkach chleba. Wierzch z pozostałym chlebem.