Reuben Quesadillas
Reuben Quesadillas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz salsę, peklowaną wołowinę, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Reuben Quesadillas, Reuben Quesadillas, oraz BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj salsę i kwaśną śmietanę.
Posypać 1/4 szklanki sera ponad połowę 1 tortilla. Następnie umieścić 3/4 szklanki coleslaw mix na ser.
Skropić około 3 łyżki mieszanki salsy na surówkę.
Ułóż 1/4 peklowanej wołowiny na coleslaw; top z 1/4 szklanki więcej sera. Złożyć tortilla na pokrycie nadzienia. Powtórz, aby zrobić jeszcze 3 quesadillas.
Quesadillas lekko rozłożyć na blachach do pieczenia. Broil 4 do 6 cali poniżej ciepła, aż chrupiące i lekko rumiane, 1 do 2 minut (uważnie obserwować). Używając szerokiej szpatułki, ostrożnie obróć każdą quesadillę. Broil aż chrupiące i lekko rumiane z drugiej strony, 1 do 2 minut więcej.
Quesadillas pokroić w kliny.
Podawać z pozostałą mieszaniną salsy.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.