Reuben Meat Loaf

Reuben Meat Loaf
Reuben Meat Loaf może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 27g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, mieloną wołowinę, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Reuben Meat Loaf, Reuben Meat Loaf, oraz Reuben Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 9 składników w średniej misce; dobrze wymieszać. Uformuj mieszaninę w bochenek o wymiarach 9 x 5 cali; umieść na stojaku w lekko nasmarowanej patelni do pieczenia. Ułóż plastry boczku na bochenku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
3
Posypać serem Bochenek mięsa i piec dodatkowe 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Podwójny Stek Z Antrykotu NowojorskiegoPodwójny Stek Z Antrykotu Nowojorskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
4
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn