Resztki kanapek z jagnięciną z Tapenade Mayo, rukolą i serem Caciocavallo
Resztki kanapki jagnięce z Tapenade Mayo, rukola, i ser Caciocavallo może być tylko głównym daniem szukasz. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, liście pietruszki, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z jagnięciną z pieczonym czosnkiem i tymiankiem majonez, {Resztki} Pieczone Kanapki Z Grillowanym Serem, oraz Kanapki z kozim serem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej toster lub piekarnik do 260°.
Połączyć majonez, tapenadę, mielone anchois, 1 łyżkę oliwy z oliwek i posiekane zioła w małej misce i wymieszać widelcem do połączenia. Odstawić.
Pieczywo skropić z jednej strony 1 łyżką oliwy z oliwek.
Miejsce na stojaku drucianym i tosty w tosterze lub piekarniku, aż będzie ciepło i po prostu zaczyna brązowieć, o 4 protokół.
W średniej misce wrzucić rukolę z pozostałą łyżką oliwy z oliwek i octu balsamicznego. Doprawić solą i pieprzem.
Aby skonstruować kanapki, rozprowadzić mieszankę oliwa / majonez po jednej stronie każdej kromki chleba.
Ułóż jagnięcinę, ser i ubraną rukolę na dwóch kromkach chleba, a następnie zamknij kanapki z pozostałymi dwoma kromkami chleba.