resztki Dziękczynienia? spróbuj indyka & yam hash z szałwią

Resztki Dziękczynienia? spróbuj Turcja & yam hash z szałwią jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka indyka, pieprzu i nierafinowanej soli morskiej, pieczonego kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Resztki Dziękczynienia: brukselka, ziemniaki i haszysz z indyka, Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), oraz Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets.
Instrukcje
Roztopić pół szklanki masła lub oleju kokosowego na żeliwnej patelni na umiarkowanym płomieniu, a następnie wrzucić obrane i posiekane szalotki i mieloną szałwię, smażąc je, aż uwolnią swój zapach i staną się przezroczyste-około trzech minut. Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki i smażyć do miękkości po przekłuciu widelcem, często mieszając.
Dodać trzy szklanki posiekane resztki indyka do ziemniaków i szalotki, i kontynuować smażenie przez pięć do sześciu minut. Deglaze patelni z jednej filiżanki pieczonego kurczaka lub indyka, i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest całkowicie odparowany, o dziesięć minut dłużej.