resztki Dziękczynienia? spróbuj indyka & yam hash z szałwią

resztki Dziękczynienia? spróbuj indyka & yam hash z szałwią
Resztki Dziękczynienia? spróbuj Turcja & yam hash z szałwią jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka indyka, pieprzu i nierafinowanej soli morskiej, pieczonego kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Resztki Dziękczynienia: brukselka, ziemniaki i haszysz z indyka, Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), oraz Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets.

Instrukcje

1
Roztopić pół szklanki masła lub oleju kokosowego na żeliwnej patelni na umiarkowanym płomieniu, a następnie wrzucić obrane i posiekane szalotki i mieloną szałwię, smażąc je, aż uwolnią swój zapach i staną się przezroczyste-około trzech minut. Wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki i smażyć do miękkości po przekłuciu widelcem, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać trzy szklanki posiekane resztki indyka do ziemniaków i szalotki, i kontynuować smażenie przez pięć do sześciu minut. Deglaze patelni z jednej filiżanki pieczonego kurczaka lub indyka, i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz jest całkowicie odparowany, o dziesięć minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Resztki TurcjiResztki Turcji
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Turcja StadoTurcja Stado
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Paski Wędzonego łososia Pokrojone W PlastryPaski Wędzonego łososia Pokrojone W Plastry
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn