Renaissance Winter Greens Tarta
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Jeśli 1,58 zł za porcję spada w budżecie, Renaissance Winter Greens tarta może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz gałkę muszkatołową, jajka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Zieleni Zimowej, Duszona Zieleń Zimowa, oraz Zieleń Zimowa Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w najniższej pozycji w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozwałkuj ciasto francuskie i umieść je na 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Rozwałkuj wałek na patelni, aby przyciąć ciasto francuskie.
Ułożyć papier pergaminowy na cieście na dnie patelni tartej i napełnić masą ciasta lub suszoną fasolą. Częściowo piec przez 20 minut.
Wyjąć wagi ciasto i pergamin i piec przez 5 do 10 minut więcej, aż złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu podczas przygotowywania nadzienia. Utrzymuj temperaturę piekarnika na poziomie 204°.
Usuń łodygi ze szpinaku, umieść liście w zlewie wypełnionym wodą i pozwól zabrudzeniu spaść na dno. Ostrożnie wyjąć z wody i powtórzyć.
Usuń twarde kolce i grube łodygi jarmużu. Umyć w taki sam sposób jak szpinak i osuszyć. Kapusta na parze aż zwiędnie, 7 do 8 minut.
Wyjmij na durszlak, aby ponownie spuścić.
Szpinak na parze, aż zwiędnie, 4 do 5 protokół.
Wyjmij na durszlak, aby ponownie spuścić.
Nacisnąć na szpinak i jarmuż, aby usunąć większość wilgoci. Grubo posiekać szpinak i jarmuż i umieścić w dużej misce do mieszania.
W robocie kuchennym połącz twaróg, jajka i mleko. Puree, aż będziesz miał gładki krem z ledwo zauważalnymi szczyptami twarogu.
Na zieleninę polać kremem.
Wymieszać porzeczki, sól, gałkę muszkatołową i pieprz.
Wlać nadzienie do przygotowanej skorupki ciasta. Poklepać i wygładzić nadzienie, aż będzie zwarte, gładkie i płaskie na całej górze.
Piec, aż nadzienie jest ustawione, o 25 protokół.
Schłodzić przez 5 minut przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;