Reese ' s™ Peanut Butter Cup-Nadziewane ciasteczka
Przepis Reese ' s™ Peanut Butter Cup-faszerowane Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 20 minut. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka reese ' peanut butter kubki miniatures, soda oczyszczona, wanilia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Reese ' s Peanut Butter Cup Surprise Brownies, Reese ' s Pieces Peanut Butter Egg Brownies, oraz Reese ' s Peanut butter Chocolate brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (jeśli używasz ciemnej lub nieprzywierającej patelni, rozgrzej piekarnik do325). Nasmaruj dno i boki patelni 13x9 cali skracając lub natryskując natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat brązowy cukier, masło, masło orzechowe, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą.
Pokrój 12 cukierków na cztery części (około 3/4 szklanki). Wymieszać pokrojone cukierki i chipsy czekoladowe do ciasta.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Natychmiast naciśnij pozostałe 24 cukierki w brownies w 4 parzystych rzędach po 6 cukierków każdy. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.