Red Velvet-Sernik Środkowy
Red Velvet-Sernik centralny wymaga około 8 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.41 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ocet destylowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Red Velvet-Sernik Środkowy, Rolada Z Czerwonego Aksamitu, oraz Red Velvet Molten czekoladowe ciasta z czekoladowym Ganache Center.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9-calowa patelnia do ciast.
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce; odstawić. Wymieszać mleko, barwnik spożywczy, ocet i 1/2 łyżeczki ekstraktu wanilii razem w małej misce; odstawić.
Beat zmiękczone masło i 3/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza. Ubić w jajku, aż będzie gładka.
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Gdy ciasto ostygnie, połowę ciasta pokroić w kostkę i odstawić.
Pozostałe ciasto pokroić w paski 1/2 cala i umieścić na blasze do pieczenia.
Powrót paski ciasta do piekarnika i piec, aż wyschną, o 15 protokół. Obróć paski w połowie gotowania, aby równomiernie wyschły. Po całkowitym wyschnięciu pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie zmiażdżyć na drobne okruchy.
Połączyć okruchy ciasta z roztopionym masłem, aż równomiernie nawilżona. Naciśnij na 10-calowy springform patelni, i przechowywać w lodówce, aż masło stwardnieje, o 45 protokół.
Gdy skórka prawie stwardniała, ubij śmietanę do ubijania, aż będzie sztywna; odstawić na bok. Zmiksowany serek utrzeć w misce z 2/3 szklanki cukru i 2 łyżeczkami ekstraktu waniliowego, aż będzie gładki. Złóż ubitą śmietanę do równomiernego wymieszania.
Połowę masy z twarogiem wlać do utwardzonej okruchy.
Rozłóż kostki ciasta równomiernie na mieszaninie serków śmietankowych, a następnie rozłóż pozostały serek śmietankowy na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż sernik ustąpi i sernik jest jędrny.