Red Velvet-Sernik Środkowy

Red Velvet-Sernik Środkowy
Red Velvet-Sernik centralny wymaga około 8 godzin od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.41 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ocet destylowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Red Velvet-Sernik Środkowy, Rolada Z Czerwonego Aksamitu, oraz Red Velvet Molten czekoladowe ciasta z czekoladowym Ganache Center.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9-calowa patelnia do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce; odstawić. Wymieszać mleko, barwnik spożywczy, ocet i 1/2 łyżeczki ekstraktu wanilii razem w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kolor żywnościKolor żywności
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Beat zmiękczone masło i 3/4 szklanki cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza. Ubić w jajku, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Gdy ciasto ostygnie, połowę ciasta pokroić w kostkę i odstawić.
8
Pozostałe ciasto pokroić w paski 1/2 cala i umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Powrót paski ciasta do piekarnika i piec, aż wyschną, o 15 protokół. Obróć paski w połowie gotowania, aby równomiernie wyschły. Po całkowitym wyschnięciu pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie zmiażdżyć na drobne okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Połączyć okruchy ciasta z roztopionym masłem, aż równomiernie nawilżona. Naciśnij na 10-calowy springform patelni, i przechowywać w lodówce, aż masło stwardnieje, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
11
Gdy skórka prawie stwardniała, ubij śmietanę do ubijania, aż będzie sztywna; odstawić na bok. Zmiksowany serek utrzeć w misce z 2/3 szklanki cukru i 2 łyżeczkami ekstraktu waniliowego, aż będzie gładki. Złóż ubitą śmietanę do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Połowę masy z twarogiem wlać do utwardzonej okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
13
Rozłóż kostki ciasta równomiernie na mieszaninie serków śmietankowych, a następnie rozłóż pozostały serek śmietankowy na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż sernik ustąpi i sernik jest jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn