Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies
Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 323 smakoszy i kucharzy. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies, Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies, oraz Red Velvet Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 8x8 cali.
W dużej misce wymieszać roztopione masło z 1 szklanką cukru; wymieszać kakao, czerwony barwnik spożywczy, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego, ocet i sól do mieszaniny masła po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodatku, aby uniknąć grudek. Wymieszać 2 jajka do całkowitego połączenia.
Wymieszać mąkę do mieszaniny kakao tylko do połączenia; odstawić 1/4 Puchar ciasto.
Pozostałe ciasto wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Ubić serek w misce za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty; ubić 1/4 szklanki cukru, 1 jajko i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego do serka śmietankowego, aż bardzo dobrze wymieszane i tylko małe grudki pozostają, 3 do 4 minut.
Łyżka śmietany ser mieszanka w dollops na ciasto na patelni; delikatnie gładkie szczyty dollops nawet z ciasta za pomocą noża lub przesuniętej szpatułki. Nie przesadzaj.
Mżawka zarezerwowane 1/4 szklanki ciasta na dollops mieszanki twarogu. Przeciągnij nóż lub szaszłyk przez mieszaninę ciasta i twarogu, aby utworzyć wiry.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka patelni wyjdzie czysta, 30 do 35 minut. Całkowicie schłodzić przed cięciem na pręty; przechowywać w lodówce.