Red Snapper Seviche

Red Snapper Seviche
Red Snapper Seviche to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, kolendrę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), oraz Seviche de Salmon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój czerwony snapper na 1 1/2-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
2
Miejsce w Pucharze bezaluminum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać sok z limonki i sok pomarańczowy; wrzucić delikatnie. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin lub aż ryba jest całkowicie nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Odcedzić i wyrzucić płyn.
5
Połączyć czerwony Lucjan z pomidorami śliwkowymi przez zmielony pieprz; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
6
Podawać w kompotach wyłożonych radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
7
Każdą porcję udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn