Red Snapper in Crazy Water: Acqua Pazza może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4. Na 6,56 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 526 kalorii, 66g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz wino, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Dorada w szalonej wodzie (oratan all ' Acqua pazza), Pesce all 'Acqua pazza (ryba gotowana w "szalonej wodzie"), oraz Red Snapper in Acqua Pazza.
Instrukcje
1
Przyprawić kawałki ryb solą, pieprzem i przyprawami z owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzać dużą głęboką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, płatki czerwonej papryki, czosnek i anchois. Roztopić sardele w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj snapper, skórę bokiem w dół i chrupiącą skórę. Obróć i brąz ryby w oleju 3 mintutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Dodać wino i odsmażyć patelnię (podnieść kapary), następnie dodać suszone kawałki pomidorów, kapary i szalotki i wymieszać z bulionem z kurczaka. Delikatnie wymieszaj gulasz / zupę lub "kropielnicę", aby nie rozbić ryby. Przynieś bulion na wolnym ogniu i gotować kolejne 3 do 5 minut, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Suszone Pomidory Ze Słoika
Cały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podawać ryby w płytkich miseczkach z dużą ilością szalonego bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
7
Udekoruj natką pietruszki i podaj mnóstwo chrupiącego chleba do zanurzania, zanurzania i mycia!
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.