Red Bean Rugelach
Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Jeśli masz mielony cynamon, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rugelach, Rugelach, oraz dla Rugelach dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewnianą łyżką wymieszaj zmiękczone masło i serek śmietankowy, aż dobrze się połączą. (Alternatywnie, można zmiękczyć Serek i masło, kremując je razem z uchwytem łopatkowym miksera stojącego.)
Dodać mąkę, cukier i sól i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Połóż dwa kawałki plastikowej folii co najmniej 16 na 12 cali. Uformuj każde ciasto na pół w prostokątny blok ciasta o wymiarach 6 na 3 cale. Przykryć i schłodzić w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 4 dni.
Gdy ciasto jest gotowe do zwijania, wyjmij ciasto z lodówki i pozostaw na blacie przez około 30 minut lub do momentu, gdy będzie wystarczająco plastyczne, aby się zwijało. W międzyczasie umieść 2 Stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Do wypełnienia: w średniej misce, połączyć cukier i cynamon. Odstawić.
Rozwałkuj każdy blok ciasta między dwoma arkuszami papieru pergaminowego lub folią w prostokąt o wymiarach 12 na 18 cali, o grubości około 1/4 cala.
Umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż lekko jędrne (ciasto rugelach można pozostawić w zamrażarce na okres do 2 tygodni, szczelnie owinięte). Wróć do licznika i usuń górną kartkę papieru.
Połowę cukru cynamonowego posypać równomiernie tak, aby powierzchnia była lekko pokryta.
Rozłóż połowę pasty z czerwonej fasoli w pasku o szerokości 1/2 cala na jednym długim końcu prostokąta. Ostrożnie rozwałkuj ciasto, zaczynając od końca pastą z czerwonej fasoli do dużej buławy. Ponownie zamrozić ciasto na co najmniej 10 minut.
Ciasto pokroić na 3/4-do 1-calowych segmentów i ponownie zamrozić na 10 minut.
Piec przez 15 do 20 minut, aż do dna są głęboko rumiane.
Ostudzić i posypać cukrem pudrem. Resztki rugelach można przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni.