Ravioli z buraków z makiem: Casumziei

Ravioli z buraków z makiem: Casumziei
Ravioli z buraków z makiem: Casumziei może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 764 kalorie, 16G białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Mieszanka ricotta, sól i pieprz, mąka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Ravioli Z Buraków I Ricotty, Ser buraczano-Kozi " Ravioli, oraz Ravioli z buraków z pieczarkami smażonymi są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Buraki skropić oliwą z oliwek. Zawiń w folię i piecz przez 45 minut, aż będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BurakBurak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Zdjąć z ognia i po ostygnięciu obrać buraki i rozgnieść je widelcem lub masą ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
4
W małej misce, połączyć tłuczone buraki, ricotta i mleko i dobrze wymieszać drewnianą łyżką do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser RicottaSer Ricotta
BurakBurak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Przygotuj ciasto makaronowe i rozwałkuj je do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
MakaronyMakarony
RolkaRolka
6
Pokroić arkusz makaronu na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Umieść niewielką łyżkę nadzienia z buraków na środku połowy kwadratów, a na wierzchu pozostałe kwadraty, naciskając na krawędzie, aby uszczelnić. Odstawić, przykryć wilgotnym ręcznikiem, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
8
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Gotować ravioli we wrzącej wodzie, aż gotowane przez i miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
WodaWoda
SólSól
9
Odcedzić ravioli i umieścić w dużej misce. Wymieszać z roztopionym masłem i makiem i podawać z tartym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
RavioliRavioli
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BazaBaza
12
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
13
Rozwałkować makaron na maszynie do walcowania makaronu na żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RolkaRolka

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn