Ravioli smażone na patelni w sosie Wódkowym
Przepis smażone na patelni Ravioli w sosie wódki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ta przystawka ma 287 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać wódkę sos do makaronu, czosnek, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Smażone Ravioli z sosem wódki, Ravioli z homara z lekkim sosem pomidorowym, oraz Smażone Ravioli z sosem Marinara.
Instrukcje
W 6-ćwiartowym holenderskim piekarniku podgrzej 4 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodaj ravioli. Gotować 3 minuty; odcedzić.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżkę oleju i połowę masła na średnim ogniu.
Dodać połowę odsączonego ravioli. Gotować 3 do 4 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty kolor.
Wyjąć na duży talerz; przykryć, aby się ogrzać. Powtórz z 1 łyżką oleju, pozostałym masłem i ravioli.
Do tej samej patelni, dodać pozostałe 1 łyżka oleju i czosnek. Gotować na średnim ogniu 30 do 60 sekund, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie miękki. Wymieszać z pomidorami. Gotować od 1 do 2 minut, stale mieszając, aż do gorąca. Wymieszać z sosem do makaronu. Gotować 2 do 3 minut, mieszając raz, aż do całkowitego ogrzania.