Ravioli krabowe w kremowym sosie pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj ravioli z kraba w kremowym sosie pomidorowym. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kremową mieszankę sosu pomidorowego, mleko, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli z kurczaka w kremowym sosie pomidorowym, Ravioli z kremowym suszonym na słońcu sosem pomidorowym i bazyliowym, oraz Kremowy Sos Do Makaronu Z Kraba Pomidorowego podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Odsączyć mięso krabowe, rezerwując płyn. W małej misce połącz mięso krabowe, ser i włoską przyprawę.
Umyj owijkę wonton ubitym jajkiem.
Umieść około 1/2 łyżeczki mieszanki kraba na środku i złóż owijkę po przekątnej, aby utworzyć trójkąt. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Przełożyć na blachę do pieczenia posypaną mąką. Powtarzaj, aż wszystkie nadzienia kraba zostały wykorzystane; powinno to zrobić około 32 ravioli.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem w dużym rondlu, połączyć mleko i zarezerwowane odsączone kraba cieczy na średnim ogniu.
Ubić w sosie, dodać masło i zagotować. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, przez 3 minuty. Trzymaj SOS ciepły na małym ogniu podczas gotowania ravioli. W partiach po 8 wrzucić ravioli do wrzącej wody. Gotuj przez 2 minuty lub aż ravioli wynurzy się na powierzchnię. Łyżką szczelinową ostrożnie przełóż ravioli do sosu. Powtarzaj, aż wszystkie ravioli zostaną ugotowane. Podziel ravioli równo między 8 płyt.
Posypać natką pietruszki i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Nowa etykieta wina Parducci Small Lot Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label]()
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Szanując bogate dziedzictwo winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie wysokiej jakości winogron Chardonnay, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiących jabłek, gruszek i owoców tropikalnych.