Ratatouille może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Ratatouille Tatin Tartlets-Tartelettes Tatin à la ratatouille.
Instrukcje
1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, aż kropla wody tańczy po upuszczeniu na patelnię, około 3 do 4 minut.
Skropić 1 łyżkę oleju na obwodzie patelni, dodać bakłażana i obficie doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu z metalową łopatką, aż chrupiące i rumiane w miejscach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Skropić 1 łyżkę oleju na obwodzie patelni, dodać dynię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu z łopatką, aż chrupiące i rumiane w miejscach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nóż Do Obierania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala