Rapid Ragu

Rapid Ragu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rapid Ragu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 570 kalorii, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, olej czosnkowy, marsala i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rapid Ragu, Rigatoni z Rapid Ragu, oraz Szybkie Rolki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w szerokim, średniej wielkości rondlu i smażyć pancettę, aż zacznie chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać jagnięcinę rozbijając ją widelcem w patelni bacony, jak brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać karmelizowaną cebulę, Marsalę, pomidory, soczewicę i wodę i doprowadzić patelnię do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
SoczewicaSoczewica
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dusić ragu przez 20 minut mieszając od czasu do czasu.
5
Posypać serem przed podaniem, jeśli jest używany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
1 łyżka oliwy z oliwek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
7
2 szklanki pokrojonej cebuli (ok. 2 średniej wielkości cebule)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Dodać oliwę z oliwek i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
10
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż cebula są głębokie złoty brąz i miękkie, o 25 do 30 protokół. Upewnij się, że używasz delikatnego ciepła i gotować cebulę powoli, aby nie palić. Cebula będzie przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn