Ranch Potato-Topped Chicken Bake
Ranch Potato-Topped Chicken Bake to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz mieszankę ziemniaków, skondensowaną śmietanę z rosołu, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 42 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ranch Potato-Topped Chicken Bake, Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli, oraz Ranch Potato Bake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. W rondlu 4-quart wymieszać składniki napełniające. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż mieszanina będzie bąbelkowa i gorąca. Łyżka do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać wodę do wrzenia.
Dodać mleko. Wymieszać mieszankę ziemniaczaną (suchą) i miksować widelcem do zwilżenia.
Dodaj jajko; dobrze zmiksuj. Fajne 5 minut. Łyżka lub rura mieszanki ziemniaków wokół krawędzi gorącej mieszanki kurczaka.
Piec 25 do 30 minut lub do ziemniaków są ustawione i jasno złoty kolor.