Rainbow Fruit Pops
Rainbow Fruit Pops może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jeżyn, melona miodowego, brzoskwiń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Rainbow Cookie Pops, Rainbow-Posypane Brownie Pops, oraz Rainbow Jello Push Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jeżyny i cukier w blenderze i proces do gładkiej. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach do miski; wyrzucić ciała stałe. Odstaw puree z jeżyn na bok. Brzoskwinie przecedzić w blenderze; odstawić. Puree z miodem i solą; odstawić.
Łyżka 2 łyżki mieszanki jeżyn w 6 (3-uncja) formy popsicle.
Warstwa na 2 łyżki brzoskwini puree. Łyżka 2 łyżki puree z miodu na wierzchu warstwy brzoskwini.
Umieść patyki na środku foremek. Zamrażać 6 godzin lub do całkowitego zamrożenia.