Ragout z cielęciny
Ragout z cielęciny może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 6,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liście laurowe, pory, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ragout z cielęciny, Ragout Cielęcy, oraz Ragout Z Karczocha Cielęcego.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z cielęciny; pokrój cielęcinę w 1-calową kostkę.
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim naczyniu; dredge cielęciny w mieszaninie mąki. Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; dodać 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cielęcinę; gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, często mieszając.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Dodaj bulion wołowy i wermut na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Dodać cielęcinę, pory i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.Płaszcz mała patelnia nonstick sprayu do gotowania; dodać pozostałe 1/2 łyżeczka oleju.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; saute 4 protokół lub do miękkości.
Dodać natkę pietruszki, oliwki i sól; dobrze wymieszać.
Dodać mieszankę grzybową do cielęciny; gotować, pod przykryciem, 15 minut lub aż cielęcina będzie miękka.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.