Rabarbar Malinowy Ostry
Rabarbar malinowy ostry może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 9. Ten deser ma 311 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, malin, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rabarbar Malinowy Ostry, Chrupiące Batony Z Rabarbarem Malinowym, oraz Bezglutenowy rabarbar malinowy ostry dla dwojga.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj rabarbar, cukier, sok pomarańczowy i skórkę. W innej misce wymieszaj mąkę, brązowy cukier i cynamon.
Pokrój na maśle jak na ciasto.
Dodaj owies i orzechy pekan; dobrze wymieszaj. Zamień mieszankę rabarbaru w 8 cali. kwadratowa blacha do pieczenia.
Posyp równomiernie malinami i przykryj miękiszem.
Piec w temperaturze 350° przez 45 minut lub do zrumienienia polewy.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.