Rabarbar i lipa Pawłów

Rabarbar i lipa Pawłów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rabarbaru i limonki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, Rustykalne Tartaletki Rabarbarowo-Malinowe Z Imbirem I Limonką, oraz Pawłów.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 107°. w mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt ubijaj białka z solą, sokiem z limonki i wanilią do spienienia, a następnie stopniowo dodawaj cukier. Ubij na sztywne, błyszczące szczyty, a następnie przenieś do worka orurowania lub dużej torby ziploc z odciętą końcówką. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, a następnie rury bezy do 6 równe kopce o 4 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec przez 1 godzinę, włączyć i kontynuować pieczenie, aż Na zewnątrz jest lekko jędrne, ale nie rumiane, 30 do 50 minut dłużej. Wyłącz piekarnik i pozostaw pavlovas do ostygnięcia do temperatury pokojowej w piekarniku, co najmniej 40 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku po schłodzeniu do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
W średniej misce połącz masło, cukier, połowę Skórki, sok, jajka i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić na gotującej się wodzie i ubijać stale, aż będzie bardzo gęsta, co najmniej 10 minut. Natychmiast przecedzić przez sito o drobnych oczkach lub chinois i wymieszać pozostałą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Umieść plastikową folię na powierzchni twarogu, szturchając kilka otworów, aby umożliwić ucieczkę pary i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. umyj dokładnie rabarbar i pokrój na 3-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Połącz cukier i wodę w średnim rondlu i zagotuj, aż cukier całkowicie się rozpuści. Natychmiast wlać gorący syrop na rabarbar i wstawić do piekarnika. Gotować przez 10 minut, następnie delikatnie wymieszać i kontynuować gotowanie, aż rabarbar uzyska widelec lub szaszłyk, ale nie zostanie rozbity, 3 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w syropie. Odcedzić rabarbar i umieścić syrop w małym rondlu, dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Płytka mżawkowa z redukcją rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
2
Ułożyć pavlova na środku talerza, wierzch z kawałkami twarogu i rabarbaru..
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn