Rabarbar Drop Cookies
Need a deser wegetariański? Rabarbar Drop Cookies może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka jaj, zmielony cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Gum Drop Cookies, Mincemeat Drop Cookies, oraz Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon, goździki i sól wymieszać w misce. Odstawić.
Beat masło i cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Jajko ubić na maśle do całkowitego wymieszania, następnie wymieszać z rabarbarem.
Wymieszać w mieszaninie mąki, aż tylko włączone. Złóż rodzynki, orzechy i nasiona lnu; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć. Drop łyżki ciasta 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 12 do 15 protokół. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.