Quinoa z Shiitakes i groszek śnieżny

Quinoa z Shiitakes i groszek śnieżny
Quinoa z Shiitakes i groszek śnieżny może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz olej sezamowy, koszerną sól i pieprz, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Smażona wołowina z groszkiem śnieżnym i Shiitakes, Smażony groszek śnieżny z Shiitakes i imbirem, oraz Zapiekana Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Przegrzebkami I Groszkiem Śnieżnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść quinoa i 2 szklanki wody w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać raz, przykryć i zmniejszyć ogień do minimum. Nadal gotować, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut, odkryć i puch widelcem.
3
W międzyczasie podgrzać 1 łyżeczkę oleju sezamowego na średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać grzyby i nadal gotować, mieszając, aż grzyby będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Dodać groszek śnieżny, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, mieszając, do jasnozielonego, ale nadal chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Zdjąć z ognia.
8
Połącz gotowaną komosę ryżową, mieszankę grzybów, sos sojowy, szalotki i pozostałe 2 łyżeczki oleju sezamowego w średniej misce. Wrzucić delikatnie połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Komosa Ryżowa GotowanaKomosa Ryżowa Gotowana
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
10
Kalorie: 210 tłuszcz: 6 g tłuszczów nasyconych: 1 g białka: 8 g węglowodanów: 32 g cukru: 2 g błonnika: 4 g cholesterolu: 0 miligramów sodu: 260 miligramów
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn