Quinoa z porami i grzybami Shitake

Quinoa z porami i grzybami Shitake
Quinoa z porami i grzybami Shitake to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 516 kalorii, 18g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 11,4 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 53 minuty. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wino, quinoa, pora, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Komosa ryżowa z porami i grzybami Shiitake, Makaron Z Kapustą Chińską I Grzybami Shitake, oraz Posiekana Brukselka Z Grzybami Shitake dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W53 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn