Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do skrzynki receptury, Quinoa z pomidorami i serem może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 183g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1449 kalorii. Na $9.74 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 3. Ten przepis jest lubiany przez 462 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Quinoa faszerowane pomidory z Pesto i kozim serem, Grillowane zielone pomidory z komosą ryżową, serem pleśniowym i boczkiem, oraz Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella.
Instrukcje
1
Gotować quinoa: umieścić 1 szklanka quinoa i 2 szklanki wody do średniej wielkości garnka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do niskiego dusić, przykryć i gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 10 minut.
3
Przygotuj sos: podczas gotowania quinoa, przygotować sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać cebulę i gotować przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać czosnek, gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodać posiekany pomidor, około 1/2 łyżeczki soli, suszone oregano i pastę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Oregano
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
8
Dodaj posiekane zielone chiles (gotowane), jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Chiles Pokrojone W Kostkę
9
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
10
Niech gotować, aż pomidory gotowane przez i sos gotowane w dół trochę. Następnie wymieszać z serem. Smak i dodać więcej soli lub pieprzu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
11
Wymieszać z mlekiem i top z sosem: wymieszać 1 szklankę mleka do teraz gotowane quinoa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Komosa Ryżowa Gotowana
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
12
Podawać quinoa w miseczkach i top z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
13
Dekoruj posiekaną bazylią, pietruszką, kolendrą lub szczypiorkiem.