Quinoa z azjatyckimi smakami
Quinoa z azjatyckimi smakami wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 4. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka bulionu z kurczaka, oliwa z oliwek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Spróbuj Zupa z azjatyckimi smakami, Smażone orzeszki ziemne z azjatyckimi smakami, oraz Goleń Cielęcy Z Azjatyckimi Smakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z komosą ryżową i pozostawić do tostu przez 2 do 3 minut, następnie dodać bulion z kurczaka, sos sojowy, imbir i czosnek. Zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, 25 do 30 minut. Puch quinoa z widelcem i góry z zielonej cebuli przed podaniem.