Quinoa Po Hiszpańsku

Quinoa Po Hiszpańsku
Hiszpański stylu Quinoa może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 253 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 2139 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Quinoa Po Hiszpańsku, Quinoa Hiszpańska, oraz Patelnia Hiszpańska Quinoa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w quinoa, cebula, czosnek, i zielony pieprz. Gotować i mieszać 5 do 10 minut, aż cebula jest miękka, i quinoa lekko tosty. Wymieszać z sosem pomidorowym i wodą, a następnie doprawić proszkiem chili, czosnkiem w proszku i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, a płyn jest wchłaniany, o 30 protokół. Mieszać quinoa od czasu do czasu, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Chili W ProszkuChili W Proszku
Zielony PieprzZielony Pieprz
Sos PomidorowySos Pomidorowy
CzosnekCzosnek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KminekKminek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn