Quinoa i czarna fasola
Quinoan i czarna fasola może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 149 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz olej roślinny, pieprz cayenne, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, Quinoa & Czarna Fasola, oraz Quinoan i czarna fasola.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i czosnku, i smażyć, aż lekko rumiane.
Wymieszać quinoa do rondla i przykryć bulionem warzywnym. Doprawić kminkiem, pieprzem cayenne, solą i pieprzem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Wymieszać zamrożoną kukurydzę do rondla i nadal gotować na wolnym ogniu około 5 minut, aż do ogrzania.
Wymieszać w czarnej fasoli i kolendry.