Quinoa-faszerowane Poblanosy z grillowanym sosem Romesco
Quinoa Nadziewane Poblanos z grillowanym sosem Romesco może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 45 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś grillowany SOS romesco, szalotki, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Quinoa Faszerowane Poblanos, Rozdrobniona wołowina, czarna fasola i Quinoa faszerowane Poblanos, oraz Quinoa-nadziewane pomidory z Romesco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu, połączyć quinoa z 1 szklanką wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, 18 protokół.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut; odkryć i ostudzić.
Rozpal grilla. Pocierać poblanos i kukurydza z olejem i grill na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż poblanos są zwęglone na całym i kukurydza jest zwęglone i miękkie, 5 minut.
Przenieść poblanos do miski, przykryć folią i odstawić na 5 minut. Zetrzyj Skórki papierowym ręcznikiem.
Odetnij wierzchołki, a następnie wyciągnij i wyrzuć rdzenie.
W dużej misce odetnij ziarna kukurydzy z kolb.
Dodaj orzechy włoskie, szalotki, posiekana kolendra, mozzarella i quinoa i doprawić solą i pieprzem. Lekko zapakować quinoa do poblanos. Wymień blaty i zabezpiecz wykałaczkami.
Pocierać poblanos z olejem i grill na umiarkowanym ogniu, pokryte, obracając chiles od czasu do czasu, do miękkości, 15 protokół.
Przenieś chiles na talerze i usuń wykałaczki.
Udekoruj gałązkami kolendry i podawaj z grillowanym sosem Romesco.