Hamburgery Quinoa może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 190 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1209 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, cukinia, quinoa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Quinoa-bakłażan hamburgery [+quinoa giveaway], Łatwe Quinoa Hamburgery, oraz Cukinia Quinoa Burgery.
Instrukcje
1
W rondlu 2-quart, ciepła quinoa i bulion do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż cały bulion zostanie wchłonięty. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
W dużej misce, wymieszać schłodzone quinoa, cebula, papryka, marchew, cukinia i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Kropla mieszanki quinoa przez 1/4 cupfuls do gorącego oleju; spłaszczyć lekko do pasztecików. Gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane