Quick Cran-Żelatyna Malinowa

Quick Cran-Żelatyna Malinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj żelatynę Quick Cran-Raspberry. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką nadzienie do ciasta malinowego, galaretowaty sos żurawinowy, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 8%. Spróbuj Cran-Żelatyna Malinowa, Cran - Malinowa Sałatka Żelatynowa, oraz Cran - Tangerine Warstwowa Żelatyna dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. W małej misce ubij sos żurawinowy; mieszać do mieszanki żelatynowej, aż się połączy. Wstaw do lodówki do częściowego zestalenia, około 1-1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Złożyć nadzienie do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
3
Przenieś do 6-kubkowej formy pierścieniowej pokrytej sprayem do gotowania. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
4
Rozłóż na talerzu do serwowania. Rura bita polewa do środka pierścienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn