Quick Beef & Vegetable Stir-Fry

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Quick Beef & Vegetable Stir-Fry. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 283 kalorie, 32G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz.1. pieczony sos czosnkowy stek, skrobia kukurydziana, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw, oraz Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy i skrobię kukurydzianą, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż stek nie jest już różowy.
Dodaj mieszankę sosu sojowego, warzywa i bulion wołowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Wymieszać w sosie stek; gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż do ogrzania.