Quiche Z Ziemniaków
Przepis na quiche z ziemniakami jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 13g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, jajka, krem knudsen i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Quiche z ziemniaków, Quiche Z Ziemniaków, oraz Quiche Ze Szpinakiem Z Ziemniaków.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Pat hash browns suche z ręcznikami papierowymi; umieścić w misce.
Dodać masło, lekko wymieszać. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Piec 20 min. albo aż do złotego brązu. W międzyczasie ubij jajka i mleko w średniej misce, aż do wymieszania. Wymieszać z kwaśną śmietaną, następnie serem i cebulą.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec 30 min. lub dopóki środek nie jest ustawiony, a skorupa jest złotobrązowa.
Odstawić 5 min. przed podaniem.