Quiche z szynką i szparagami

Quiche z szynką i szparagami
Jeśli chcesz dodać więcej Morze Śródziemne przepisy do repertuaru, szynka i szparagi Quiche może być przepis, który należy spróbować. Na 2,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. 121 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser gruyère, szparagi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Quiche Z Szynki Szparagowej, Quiche z szynką i szparagami, oraz Quiche z szynką i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto i włóż do patelni, a następnie zamrozić: na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło. Dopasuj do okrągłej patelni 10 na 1 1/2 cala (z wyjmowanym dnem lub bez), naciskając ciasto na rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Przenieść do zamrażarki, aby schłodzić na 30 minut.
3
Pre-bake tart crust: Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia ciasto z folią aluminiową, naciskając na rogach i krawędziach. Napełnij do góry ciężarami do pieczenia-cukrem, suszoną fasolą lub ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec przez 45 minut. Podnieś boki folii aluminiowej, aby usunąć ciężary ciasta z patelni. Przenieś wstępnie upieczoną skórkę do stojaka z drutu, aby ostygła podczas napełniania. (Zobacz jak oślepić
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
5
Upiec ciasto skorupa więcej szczegółów na ten krok.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać szalotki, i gotować, mieszając, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodać szparagi. Gotować, często mieszając, aż szparagi są właśnie ugotowane (al dente), lekko rumiane, jędrne, nie papkowate, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4
Zmontuj quiche: zwiększ temperaturę piekarnika do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Miejsce tart pan na blasze do pieczenia złapać wszelkie Spływ może być (zwłaszcza jeśli używasz patelni z wyjmowanym dnem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Połowę sera posypać równomiernie na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Szparagi i szynkę posmarować serem, a następnie polać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
8
W średniej misce ubij razem mleko, śmietanę i jajka. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Polej serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1
Przenieść do piekarnika i piec w temperaturze 191°, aż po prostu ustawić w centrum, 30 do 35 protokół. Schłodzić na stojaku z drutu przez około 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Wino Musujące, Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Wino musujące, Bordeaux i szampan to świetny wybór na Quiche. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące jest Świetne z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka wcześnie w ciągu dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Bąbelki miodu musujące Moscato z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Miód Bąbelki Musujące Moscato
Miód Bąbelki Musujące Moscato
Podniebienie oferuje bulgoczący mus kwitnący ze słodkimi cytrusami i mandarynką, miodem, brzoskwiniami, białymi kwiatami i skórką pomarańczową na finiszu. Wino ma intrygującą równowagę słodyczy i kwasowości, zapewniając strukturę i czyni go idealnym aperitifem do lekkich przystawek, takich jak sałatki i miękkie sery; wystarczająco skonstruowany, aby połączyć się z pikantną kuchnią, a także doskonałym towarzyszem lekkich i owocowych deserów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn