Quiche szpinakowe ze skórką ziemniaczaną
Need a danie główne bezglutenowe? Szpinak Quiche z ziemniaczaną skórką może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 8 porcji z 268 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz pod ręką szpinak, mleko, pieprz i kilka innych składników, możesz go zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Ze Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche ze szpinakiem i grzybami z ziemniaczaną skórką, Quiche z pomidorów, szpinaku i koperku z rozdrobnioną skórką ziemniaczaną, oraz Szpinak, Karmelizowana Cebula I Chevre Quiche Z Ziemniaczaną Skórką podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Naciśnij puree ziemniaczane na dolnej i górnej stronie nasmarowanego 9-in. talerz do ciasta z głębokim talerzem.
Piec 30 minut lub aż brzegi będą złotobrązowe.
Na dużej patelni podgrzej pozostały olej na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować i mieszać 3-4 minuty lub do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze szpinakiem, boczkiem i rozmarynem; łyżką na skórce. W małej misce ubić jajka, mleko i pieprz do zmieszania; wymieszać z serem.
Zalać mieszanką grzybową.
Piec 25-30 minut lub aż złoty brąz i nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.