Quiche Lorraine II

Quiche Lorraine II
Quiche Lorraine II wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Doskonale sprawdza się jako śródziemnomorski posiłek poranny. Jeśli masz bekon, ser szwajcarski, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Nowe Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć skorupę ciasta folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec w piekarniku przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć folię i piec przez dodatkowe 5 minut, lub aż skorupa jest ustawiona i suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odcedzić i rezerwy 2 łyżki kapieli. Boczek pokruszyć i odstawić. Gotować cebulę na patelni z zastrzeżonych kapieli; gotować, aż cebula będzie miękka, a następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W dużej misce wymieszaj mleko, sól i jajka. Wymieszać z boczkiem i cebulą. W osobnej misce wrzucić ser i mąkę, a następnie dodać do masy jajecznej. Pamiętaj, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać masę jajeczną do skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
JajkoJajko
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony do środka quiche wyjdzie czysty. W razie potrzeby przykryj krawędź Skórki folią podczas pieczenia, aby zapobiec pieczeniu lub przerobieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Odstawić na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Château Jalousie Beaulieu to doskonałe wino o eleganckim nosie, naznaczone czerwonymi owocami i przyprawami. Podniebienie ma mięsistą konsystencję i drobne taniny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn