Quiche Lorraine II
Quiche Lorraine II wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Doskonale sprawdza się jako śródziemnomorski posiłek poranny. Jeśli masz bekon, ser szwajcarski, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Nowe Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć skorupę ciasta folią.
Piec w piekarniku przez 8 minut.
Wyjąć folię i piec przez dodatkowe 5 minut, lub aż skorupa jest ustawiona i suche.
Wyjąć z piekarnika i zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C).
Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Odcedzić i rezerwy 2 łyżki kapieli. Boczek pokruszyć i odstawić. Gotować cebulę na patelni z zastrzeżonych kapieli; gotować, aż cebula będzie miękka, a następnie odcedzić.
W dużej misce wymieszaj mleko, sól i jajka. Wymieszać z boczkiem i cebulą. W osobnej misce wrzucić ser i mąkę, a następnie dodać do masy jajecznej. Pamiętaj, aby dobrze wymieszać.
Wlać masę jajeczną do skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony do środka quiche wyjdzie czysty. W razie potrzeby przykryj krawędź Skórki folią podczas pieczenia, aby zapobiec pieczeniu lub przerobieniu.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.