Quiche Lorraine I

Quiche Lorraine I
Quiche Lorraine i może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Nowe Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ciasto wyłożyć podwójną warstwą folii aluminiowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć folię i piec przez 4 do 5 minut więcej, lub aż skorupa jest ustawiona. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Boczek wyjąć z patelni, pokruszyć i odstawić. Rezerwy 2 łyżki tłuszczu boczku w patelni. Cebulę gotować w zastrzeżonych kroplach do miękkości; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko i sól. Wymieszać z boczkiem i cebulą. W osobnej misce wrzucić ser i mąkę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać ser do masy jajecznej; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JajkoJajko
9
Wlać mieszaninę do gorącej skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
10
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. W razie potrzeby przykryj krawędzie Skórki folią, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Niech quiche ostygnie przez 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn