Quiche Lorraine I
Quiche Lorraine i może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Nowe Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Ciasto wyłożyć podwójną warstwą folii aluminiowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 8 minut.
Wyjąć folię i piec przez 4 do 5 minut więcej, lub aż skorupa jest ustawiona. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Boczek wyjąć z patelni, pokruszyć i odstawić. Rezerwy 2 łyżki tłuszczu boczku w patelni. Cebulę gotować w zastrzeżonych kroplach do miękkości; odcedzić i odstawić.
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko i sól. Wymieszać z boczkiem i cebulą. W osobnej misce wrzucić ser i mąkę razem.
Dodać ser do masy jajecznej; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do gorącej skorupy ciasta.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. W razie potrzeby przykryj krawędzie Skórki folią, aby zapobiec przypaleniu.
Niech quiche ostygnie przez 10 minut przed podaniem.