Quesadillas Z Kurczaka Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanego kurczaka Quesadillas. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 746 kalorii, 52g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, sól, kurczak rożen, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quesadillas Z Kurczaka Z Grilla, Quesadillas Z Kurczaka Z Grilla, oraz Chipotle Z Grilla-Quesadillas Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93° i wyłóż dużą blachę do pieczenia folią lub pergaminem.
Umieścić fasolę w dużej misce i użyć masher ziemniaków lub widelec do rozgnieść je lekko.
Dodać kurczaka, ser i jalapeos i mieszać do połączenia. Doprawić solą.
Umieścić 1 tortillę na powierzchni roboczej i rozłożyć ćwierć mieszanki kurczaka na pół tortilli. Złóż drugą połowę tortilli, aby utworzyć półksiężyc, mocno naciskając. Powtórz z pozostałą mieszaniną kurczaka i tortille.
Rozgrzej patelnię grillową lub patelnię 12-calową na średnim ogniu. Gotować 1 quesadilla na raz, obracając ostrożnie raz, aż ser się rozpuści i tortille będą złote, 2 do 4 minut na stronę.
Przenieś grillowaną quesadillę na przygotowaną blachę do pieczenia i umieść w piekarniku, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałymi quesadillas. Gdy wszystkie quesadillas są grillowane, pokroić każdy na 4 kliny i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.